Kommunikation

I framtidens samhällsbyggnad gäller det att se mer och tänka vidare. Konkret kan det handla om att utveckla intelligenta system som effektiviserar kommunikation och handel. LiU studenter har det större perspektivet, samtidigt som de studerar specialområden som trafiksystem, mobilkommunikation och kvantitativ logistik.

Anmäl intresse för att bli uppdragsgivare för dessa kurser

Varumärkesanalys

1 okt
öppnar uppdragsanmälningar
Ditt företag eller organisation kan få hjälp med att utvärdera befintligt varumärke och få förslag på hur varumärket kan förstärkas för t ex en tydligare position gentemot konkurrenterna. 
Område: Kommunikation

Kommunikation på arbetsplatsen

1 nov
öppnar uppdragsanmälningar
Företaget / organisationen har här möjlighet att med hjälp av studenter få undersökt hur kommunikationen människa-teknik fungerar inom organisationen eller gentemot omvärlden. 

Tryckta medier -med huvudinriktning mot framtagande av grafisk profil, logo och trycksaker

1 nov
öppnar uppdragsanmälningar
En grupp av 4-5 studenter kommer att fungera som ett reklambyråteam och hjälpa företaget med att ta fram tryckt kommunikation om er verksamhet eller en del av verksamheten. 

Studentresurs inom HR -arbetsplatsförlagd utbildning

1 jan
öppnar uppdragsanmälningar
Få värdefull input till er organisation genom en student från PA-programmet. Arbetsplatsförlagd utbildning (APU) ger studenten möjlighet att få inblick i HR-/personalarbete inom en organisation samtidigt som arbetsgivaren får värdefull input till sin organisation. Studenten utför ett HR-uppdrag och finns med på er arbetsplats under fem veckor. 

Internationell marknadskommunikation

1 mar
öppnar uppdragsanmälningar
17 veckor
4-6 studenter
Kandidat
Studenter kan hjälpa till att utvärdera kommunikationsbehov samt ta fram kommunikationsplattformar och visualiseringar av marknadskommunikativa åtgärder för en internationell marknad. 

Kalender

Hoppa till verktygsfältet